Våra varumärken

En av anledningarna till att vi startade Purepacks var för att vi ser vilken miljöpåverkan den globala skönhetsindustrin har. Samtidigt har små, lokala, hållbara producenter ganska svårt att konkurrera med de stora jättarna.

Vi vill göra det enklare för konsumenter att hitta hållbara val genom att samla dem på ett ställe och därför har vi valt att jobba med små, lokala hållbara producenter som har innehållet i fokus, som inte bidrar till onödiga utsläpp i form av plastförpackningar, skadliga ingredienser och långa transporter.

För att minska miljöpåverkan från transporter har vi valt att enbart jobba med tillverkare i Sverige och Europa.

Vi är nystartade men vår ambition är att fylla på butiken med ännu fler naturliga, lokalproducerade och hållbara produkter framöver.  Här hittar du de leverantörer vi har i butiken just nu. 

Miss me schampo, balsam & tvål - Purepacks

Tillverkat i Sverige

Grön Lycka

Svenska varumärket Grön Lycka tillverkar handgjorda tvålar, schampokakor och krämer av allra högsta kvalitet. Våra absoluta favoritprodukter i butiken.

Läs mer
Velvet Mascara - Purepacks

Zero waste makeup

Zao Cosmetics

Zao Organic makeup är ett franskt varumärke som specialiserat sig på ekologiska, veganska och refillbara sminkprodukter. Zaos produkter består av 100% naturliga råvaror.

Läs mer
Passion Fruit Schampokaka - Purepacks

Egen fabrik i Nederländerna

Happy Soaps

Happy Soaps har sin bas i Nederländerna. Där tillverkar de sinaschampokakor,balsamkakor handgjorda tvålar och body lotions i sin egen tvålfabrik.

Läs mer
Verbena schampokaka - Purepacks

Platsfritt och naturligt

Blokzeep

Holländska Blokzeep tillverkar hållbara, naturliga och plastfria produkter som schampokakor, tvålar och naturliga deodoranter. Produkterna tillverkas för hand i Europa.

Läs mer
Rent Ekologiskt Sheasmör - Purepacks

Eteriska oljor från provence

Oléanat

Oléanat är ett franskt varumärke som bland annat tillverkar krämer och salvor med naturliga ingredienser som olivolja, aprikoskärnolja och eteriska oljor från Provence.

Läs mer