Om oss

Purepacks föddes ur passionen för hållbarhet och en strävan efter att fylla ett gap på marknaden. Grundat av Anna och Christer Råström år 2023, är Purepacks inte bara en butik; det är ett familjeföretag som bygger på en gemensam vision om att erbjuda förpackningsfria och miljövänliga alternativ inom skönhetsvård.

Vår bakgrund

Vi kommer från en bakgrund inom digital marknadsföring och har jobbat en hel del med att marknadsföra hållbara produkter för andra företag. Men vi insåg snart att utbudet av hållbar skönhet och hudvård, producerad lokalt med naturliga ingredienser är väldigt litet. Vi ville skapa en plats som gör det möjligt att enkelt handla hållbart. 

Vår Vision

På Purepacks strävar vi efter att vara en källa till inspiration och förändring inom skönhetsindustrin. Vi vill erbjuda våra kunder ett brett utbud av hållbara och förpackningsfria produkter inom hårvård, hudvård och skönhet.

Varje produkt i vår butik är noga utvald för dess miljömässiga hållbarhet och positiva påverkan.

Varför Purepacks?

Skönhetsindustrins förpackningar och ingredienser har en stor miljöpåverkan och vi förstår att valet av skönhetsprodukter är en faktor som spelar roll. Därför strävar vi efter att erbjuda ett handplockat sortiment av produkter som inte bara är bra för dig utan också minimerar påverkan på miljön. 

Vi tror på kraften i små förändringar och att varje val räknas.

Vårt åtagande

Vi strävar efter att vara transparenta med våra produkter och deras påverkan och väljer produkter och leverantörer utifrån miljöpåverkan. Vi vill helst arbeta med svenska leverantörer för att minimera transporter och förpackningsfria eller refillbara alternativ. 

Vår ambition är att få fler att göra hållbara val utan att kompromissa med kvaliteten.

Tack för att du är en del av vår resa mot en hållbarare skönhetsvård. Tillsammans kan vi göra skillnad! Varmt välkommen till Purepacks.

/ Anna & Christer Råström