Returer och återköp

 

Purepacks målsättning är att du ska vara 100% nöjd med våra produkter. Nedan finner du vår retur- och återköpspolicy, som beskriver hur du gör för att returnera en vara. 

Vi förespråkar att man inte ska köpa saker man inte behöver så bättre att tänka över innan du köper än efter! 

1. Återköp av Produkter

Om du trots allt inte är helt nöjd med ditt köp, erbjuder vi en återbetalningspolicy inom 7 dagar från mottagandet av varan. Varan måste returneras i sitt ursprungliga skick, oanvänd och i originalförpackningen. Öppnade och/eller använda produkter kan inte returneras. 

2. Returproceduren

För att initiera en retur, vänligen kontakta vår kundtjänst på info@purepacks.se. Ange ditt ordernummer och beskriv anledningen till returen. Vår kundtjänst kommer att guida dig genom returprocessen och tillhandahålla all nödvändig information.

3. Återbetalning och Kredit

Efter att vi har mottagit och granskat den returnerade varan kommer vi att behandla återbetalningen inom 7 dagar. Återbetalningen kommer att göras med samma betalningsmetod som användes vid köpet. Vid behov kan en kredit utfärdas för framtida köp. En fraktkostnad om 59 kr kommer dras av återbetalningen.

4. Defekta eller Felaktiga Varor

Om du mottar en defekt eller felaktig vara, vänligen kontakta oss omedelbart. Vi kommer att ersätta varan eller utfärda en återbetalning, inklusive eventuella fraktkostnader. 

5. Undantag från Återköp

Vissa produkter kan vara undantagna från vår återköpspolicy av hygieniska eller säkerhetsskäl. 

6. Kundtjänstkontakt

Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp, är vår kundtjänst redo att assistera. Du kan nå oss på info@purepacks.se.

Vi värdesätter ditt förtroende och strävar efter att göra din köpupplevelse så smidig som möjligt. Tack för att du väljer Purepacks!